YHTEYSHENKILÖMME

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut
Juha Kujansuu
puh. 044 934 7276


Tuomas Mäkitalo
puh. 041 317 2762

info@geosolver.fi
etunimi.sukunimi(ät)geosolver.fi

Geosolver Oy

SUUNNITTELEMME KESTÄVÄT POHJAT HANKKEILLE

Olemme ketterä matalahierarkinen suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut vaativaan geotekniseen suunnitteluun. Päätoimialamme on talonrakennukseen liittyvä geotekninen suunnittelu. Teemme myös infra-, alue-, teollisuus- ja rantarakentamiseen liittyvää geoteknista suunnittelua. Alueelliset rakennettavuusselvitykset ja laajempien alueiden rakennettavuus- ja esirakennussuunnitelu kuuluvat myös toimenkuvaamme. 

Asiakkaitamme ovat niin suuret kuin pienetkin tilaajat. 

Laatutietoisuus tarkoittaa meille sitä, että tilaaja saa aina parasta mahdollista vastinetta rahalleen, aikatauluista ja ympäristöarvoista tinkimättä. 

Lähtökohtana on jatkuva kehittyminen ja uusien toimintamallien kehittäminen. Olemme mukana mm. Suomen Geoteknillisen Yhdistyksen toiminnassa.

YRITYSTIEDOT:
PERUSTETTU 07/2019
OMISTAJAT: Juha Kujansuu & Tuomas Mäkitalo

Liikevaihdot:
2020 = 209.000€
2021 = 414.000 €
2022 = 455.000 €

MISSIO

”Pyrimme toteuttamaan asiakkaillemme teknistaloudellisia, teknologisesti nykyaikaisia, innovatiivisia ja vihreät arvot huomioiden parhaita mahdollisia ratkaisuja rakentamiseen sekä sen suunnitteluun”.

"Haluamme pitää palvelutasomme aina yhtä korkeatasoisena ja toimia ketterästi aikatauluissa pysyen".

VISIO

"Yrityksen tavoitteena on kasvaa merkittäväksi vakavaraiseksi geosuunnittelun erikoisosaajaksi seuraavien vuosien aikana."

"Tavoitteeseen pääsemiseksi pyrimme kasvattamaan tietotaitoamme kouluttautumalla sekä panostamalla merkittävästi innovatiivisiin ratkaisuihin."

"Pyrimme yrityksenä kasvamaan järjestelmällisesti vuosi vuodelta pitäen yrityksemme hierarkian matalana ja toimintamme korkeatasoisena."

Geosolver Oy
Kauppatie 8B, Tuusula
Y-tunnus 3009192-7

Luotettava Kumppani